X

Φορμα επικοινωνιας

Σημείωσε στην παρακάτω φόρμα ποια CD, DVD ή εκδόσεις (και πόσα αντίτυπα από το καθένα) θέλεις από το distro του antifaLive, όπως και το mail σου, κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την αποστολή.

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

> DISTRO!

>>> ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ οτιδήποτε από το distro του antifa LIVE που θα βρεις παρακάτω, κάνε ένα κλικ
ΕΔΩ
.

CD + ΒΙΝΥΛΙΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | DVD

(
cd, dvd, αυτοκόλλητα, το antifa barricada όπως και τις εκδόσεις του antifa community και της αυτονομίας μπορείς, βέβαια, χωρίς mail, να τα βρεις και στις εκδηλώσεις του antifa LIVE...)> CD & ΒΙΝΥΛΙΑ:

> ANTIFA LIVE/ HIP HOP vol 1 (CD): Digipack cd με live ηχογραφήσεις hip hop σχημάτων που εμφανίστηκαν στα πρώτα 9 antifa LIVE: ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ / MAGOOFANA CHAIN GANG / ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ / SAGE FRANCIS / SOLE / ΗΡΩΑΣ / ΚΑΚΟΤΕΧΝΗΣ + CRACK / STATEMENTAL /...

INDICO: ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ / cd


ELEPHANT PHINIX + YEGOR CERGEI: GUTTER TWINZ REMIXED / cd


MENTEROJA / βινύλιο 7"
ΠΑΤΡΙΔΑ / βινύλιο


BMW ROCKERS 57:
DOCTOR PSYCH
O
/ βινύλιο 7"


I WANT THE MOON:
DOWNFAL
L
/ βινύλιο


ZAS/ cd
ΚΡΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ / cd

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ: ΑΠ' ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΠΙΝΩ ΑΙΜΑ 
/ cd
MAΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ / cd

ELEPHANT PHINIX:
GUTTER TWINZ
/ cd
EKTAKTO RAPΑΡΤΗΜΑ/ cd


THREE WAY PLANE: GIVE US
SOMETHING NEW TO SHOU
T/ cd

ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ/ cd
PROPAGANDA: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ/ cd

ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ:
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
/ cd

KILL THE CAT: ΦΙΛΙΑ
ΣΤΟ ΧΑΟΣ/ cd


> ΕΚΔΟΣΕΙΣ:

BLUES+SPOKEN WORD/ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
(ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ANTIFA LIVE)


ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΕΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ / ΓΕΝΝΗΣΗ & ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ + Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ 500)
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ / απ' τις αντιτρομοκρατικές εκστρατείες στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANTIFA BARRICADA)

ΟΠΛΑ | κόμικ του Andrea Bruno (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANTIFA BARRICADA)

ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ | κόμικ του Joe Sacco (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANTIFA BARRICADA)ΓΑΛΛΙΑ: ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑ; (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANTIFA BARRICADA)
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANTIFA BARRICADA)
> DVD:PICK UP THE MIC: "Το hip hop, στην πλειοψηφία του τουλάχιστον, δεν ήταν ποτέ αληθινά ανοιχτό σε LGBT καλλιτέχνες, παρόλο που το πνεύμα του μπορεί, συχνά, να διακατέχεται από οργή ενάντια στο σύστημα και τους διάφορους διαχωρισμούς και ρόλους που επιβάλλονται μέσα σ'αυτό. Δεν υπήρξε, δηλαδή, αληθινά ανοιχτό σε κάποιους που θα είχαν όλους τους λόγους...
Η homohop (homosexual hiphop) φτιάχτηκε όχι βέβαια στον αντίποδα, αλλά ακριβώς από αυτή την «οργισμένη πρώτη ύλη», ή τουλάχιστον από όσα μπόρεσαν να εκφραστούν από αυτούς τους «εκτός των τειχών» μουσικούς. Κίνητρο τους ήταν να μιλήσουν ελεύθερα για κοινά θέματα όπως η βία, το σεξ και η πολιτική. Για όλα αυτά που μιλάνε οι "καθημερινοί άνθρωποι", χωρίς περιορισμούς. Για όλα αυτά που οι γκέι, μπάι, τρανς μιλάνε επίσης, αλλά σε «στενό οικογενειακό κύκλο».
Το PickUpTheMic είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη homohop σκηνή. [...]"
ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
 (ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ HIPHOP, ΤΗΣ PUNK ΚΑΙ ΤΗΣ DISCO ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70):

"Νέα Υόρκη, δεκαετία του '70. Κρίση και urban παρακμή. Φτωχογειτονιές και ναρκωτικά. Αυτή η πόλη υπήρξε το ιδανικό περιβάλλον για πρωτοσέλιδα περί "
εγκληματικότητας των συμμοριών"...
Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά η Νέα Υόρκη. Τα κατασυκοφαντημένα κοινωνικά της υπόγεια έχουν τη δική τους ανεπίσημη ιστορία, που δε θα διηγηθούν ποτέ οι νικητές-αφέντες της πόλης. Αυτά τα υπόγεια, που πότε έβραζαν και πότε ξέσπαγαν στις γειτονιές τους, είναι επίσης οι δημιουργοί του punk, της disco και του hip hop. [...]"
THE REVOLUTION WILL NOT BE TELEVISED (ΓΙΑ ΤΟΝ GIL SCOTT HERON):

"Η ιστορία του "νονού της ραπ" (1949-2011): η δική του, μπλεγμένη σε τόσες άλλες που έχουν όλες μαζί χαράξει τα πολύπλοκα, δαιμονικά μονοπάτια της προλεταριακής ποίησης των δρόμων.[...]"